• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Broileria salaattipedillä

Broileria salaattipedillä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 360 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä kuumassa paistokasarissa. Lisää joukkoon hienonnettu purjo ja hetken kuluttua riisi-vihannessekoitus. Mausta seos ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 5-10 minuuttia. Sekoita välillä.
  2. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet. Levitä lehdet laakealle vadille. Nostele salaatin lehdille lämmintä broileri-riisi-vihannesseosta. Valuta persikanpuolikkaat ja leikkaa suikaleiksi. Koristele persikkasuikaleilla ja basilikan lehdillä. Tarjoa heti lämpimänä Pirkka valkosipuli- tai yrttivoipatongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 360 kcal1 510 kJ
  • Proteiinia19,8 g
  • Hiilihydraatteja31,2 g
  • Rasvaa16,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille