Kanarisotto

Kanarisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 121 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 250gbroilerinfileesuikaleita, marinoimaton
    • 1-2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlcurrya
    • mustapippuria
    • 1(100 g)sipuli
    • 2dlPirkka pitkäjyväistä riisiä
    • 5dlvettä
    • 1kanaliemikuutio
    • 2ps(à 200 g)Pirkka herne-maissi-paprikaa (pakaste)

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerit. Mausta ne suolalla, currylla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
  2. Hienonna sipuli. Kuullota sipulit rasvassa kattilassa. Lisää riisit kuullottumaan.
  3. Kaada kiehuva vesi kattilaan ja murenna joukkoon kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää vihannekset ja broilerit. Jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia.
  4. Anna hautua jälkilämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia ja tarkista maku. Tarjoa risotto sitruunalohkojen ja mustaherukkahillon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 121 kcal506 kJ
  • Proteiinia6,66 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa4,55 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi