• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
BroilerinmaksarisottoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broilerinmaksarisotto

  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 89,3 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta
    • 300gbroilerinmaksaa
    • 1-2rklöljyä
    • 1pieni purjo
    • 1 1/2rkllihafondia
    • 2rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1tlk(227 g)ananaspaloja
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista sulatetut, valutetut, kuivatut, paloitellut maksat kevyesti paistokasarissa tilkassa öljyä ja siirrä kulhoon.
  2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja kiehauta öljyssä. Lisää joukkoon riisi-vihannessekoitus ja sekoittele pannussa purjon kanssa.
  3. Mausta seos lihafondilla ja chillikastikkeella. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 5 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon valutetut ananaspalat ja ruskistetut maksapalat. Hauduta vielä muutama minuutti. Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa risotto salaatin ja patongin tai sämpylöiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tarjota risoton jäävuori-, jää- tai pikkusalaattipedillä ja koristella esimerkiksi kirsikkatomaateilla.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 89,3 kcal374 kJ
  • Proteiinia6,11 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa2,59 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille