• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauhemaksapihvit

Perinteiset jauhemaksapihvit valmistetaan jauhetusta naudan maksasta.
Jauhemaksapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 98,8 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 300gjauhettua naudan maksaa
    • 3(n. 300 g)Pirkka perunaa (keltainen tai punainen pussi)
    • 1(n.100 g)sipuli
    • 1kananmuna
    • 1tlsuolaa
    • 1tlmeiramia
    • ripausmustapippuria

Paistamiseen

    • margariinia

Päälle

    • 2sipulia

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese perunat. Raasta perunat ja sipuli hienoksi raasteeksi. Lisää maksan joukkoon raasteet, muna ja mausteet.
  2. Kuumenna rasva ohukaispannussa. Annostele maksaseosta kauhalla pannuun. Paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin.
  3. Viipaloi sipulit ja kuullota rasvassa paistinpannussa. Nostele sipulirenkaat pihvien pinnalle. Tarjoa perunasoseen ja puolukkahillon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 98,8 kcal413 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja8,58 g
  • Rasvaa2,56 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12