• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Maksalaatikko

Itse tehty maksalaatikko on helppo tehdä. Se maistuu puolukkahillon kanssa.
Maksalaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 97,2 kcal / 100 g

Ainekset

Pinnalle

    • voinokareita

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä riisiä suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia. Hienonna sipuli ja kuullota sipulikuutiot rasvassa.
  2. Ota kattila pois liedeltä ja lisää kylmä maito, kuullotetut sipulikuutiot, maksa, muna, rusinat ja siirappi. Mausta seos valkopippurilla ja meiramilla.
  3. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja lisää muutama voinokare pinnalle. Paista 175 asteessa noin 1 tunti 15 minuuttia. Tarjoa puolukkahillon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 97,2 kcal407 kJ
  • Proteiinia4,86 g
  • Hiilihydraatteja14,6 g
  • Rasvaa2,04 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1