Jogurttifocaccinet prosciutto crudolla ja vuohenjuustollaReseptin takana kumppani

Jogurttifocaccinet prosciutto crudolla ja vuohenjuustolla

Tuoreet jogurttifocaccinet prociutto crudon, vuohenjuuston ja rucolan kanssa ovat herkullinen italialaistyylinen alkupala, joka sopii juhlavallekin aterialle.

  • 10 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

10 kpl
    • 200gkreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
    • n. 1tlsuolaa
    • 1tlkuivahiivaa
    • n. 2dlvehnäjauhoja

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen jogurtti. Lisää suola, kuivahiiva ja jauhot. Alusta taikinaa, kunnes se ei tartu käsiisi. Lisää tarvittaessa pieni määrä jauhoja.
  2. Kaada taikina jauhotetulle leivinpöydälle. Kauli taikina 3-4 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinalevystä pyöreän muotin tai juomalasin (halkaisija n. 8-9 cm) avulla kiekkoja. Siirrä kiekot uunipellille leivinpaperin päälle. Leivo näin koko taikina.
  3. Paista leipäsiä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä.
  4. Jaa leipästen päälle kinkkua, pala vuohenjuustoa ja rucolaa. Tarjoa alkupalana.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka kreikkalainen jogurtti 1kg
    Pirkka kreikkalainen jogurtti 1kg
    2,59/kpl
  • Salakis kreikkalainen maustamaton jogurtti 1kg 10%
    Salakis kreikkalainen maustamaton jogurtti 1kg 10%
    4,35/kpl
  • FageTotal jogurtti 170g 0%
    FageTotal jogurtti 170g 0%
    1,49/kpl8,76/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,65/kpl
  • Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g
    Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g
    2,29/kpl4,58/kg
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Pirkka kuivahiiva 4x11g
    Pirkka kuivahiiva 4x11g
    1,09/kpl24,77/kg
  • Sunnuntai kuivahiiva 10x11 g
    Sunnuntai kuivahiiva 10x11 g
    2,79/kpl25,36/kg
  • Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
    Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
    1,35/kpl30,68/kg
  • Pirkka Luomu suomalainen vehnäjauho 1kg
    Pirkka Luomu suomalainen vehnäjauho 1kg
    1,45/kpl
  • Myllärin Leivontakarkea vehnäjauho 2kg
    Myllärin Leivontakarkea vehnäjauho 2kg
    1,69/kpl0,85/kg
  • Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauho 2 kg
    Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauho 2 kg
    1,39/kpl0,70/kg
  • Pirkka Parhaat Prosciutto Crudo ilmakuivattu kinkku 120g
    Pirkka Parhaat Prosciutto Crudo ilmakuivattu kinkku 120g
    3,79/kpl31,58/kg
  • Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200g vähälaktoosinen
    Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200g vähälaktoosinen
    PLUSSA-KORTILLAPlussa-tarjous-20 %
    2,95/kpl14,75/kg
  • Vuohen viinitarhuri juusto 175 g
    Vuohen viinitarhuri juusto 175 g
    6,19/kpl35,37/kg
  • Kolatun Juustola kuttucheddar Waldemar 150g
    Kolatun Juustola kuttucheddar Waldemar 150g
    5,89/kpl39,27/kg
  • Pirkka luomu rucola 65g
    Pirkka luomu rucola 65g
    1,99/kpl30,62/kg
  • Mimi's  Rucola verso 50g Suomi
    Mimi's Rucola verso 50g Suomi
    2,99/kpl59,80/kg
  • Rucola 70g
    Rucola 70g
    1,79/kpl25,57/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua
  • Kotileipoja2.4.2018

    Näillä ainemäärillä taikinan lopputuloksena oli suolainen pahanmakuinen litku, johon n. 20min alustamisen jäleken jouduin lisäämään vielä yli desin jauhoja. En sinänsä ihmettele kun nestettä on reseptissä yhtä paljon kuin jauhoja. En jauhojen lissämisen jälkeenkään onnistunut saamaan taikinasta kaulittavaa. Muotoilin pieniä kekoja taikinasta. Voi olla että vika oli ostamassani jugurtissa. Se oli ihan perus turkkilainen jugurtti 500g ämpärissä. Respeti kehottaa laittamaan myös mielestäni liikaa suolaa. Mittasin hieman vajaan teelusikkamitan (5ml) suolaa, ja lopputulos oli pahanmakuinen suolan vuoksi. Ehkä puolet suolasta riittäisi. Ehdotukseni ainemääriksi: 200g jugurttia 1/2 tl suolaa 1tl kuivajauhoa 3 dl jauhoja

  • K-Kuluttajapalvelu2.4.2018

    Kotileipoja, pahoittelut, etteivät focaccinet ole onnistuneet toivotulla tavalla. Välitämme palautteesi tiedoksi eteenpäin.