Joulun pehmeä yrttijuusto
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Ihanan pehmeä itsetehty yrttijuusto sopii hyvin joulun juustopöytään. Lisää yrttejä oman maun mukaan.
- Gluteeniton
Ainekset
- 2 l täysmaitoa (ei vähälaktoosista)
- 3 prk (à 2 dl) kermaviiliä (ei vähälaktoosista)
- 3 kananmunaa
- 1 1/2 tl suolaa
- 2–3 rkl ruohosipulia
Valmistus
yli 60 min
- Kuumenna maito lähes kiehuvaksi, mutta älä anna kiehua. Sekoita kermaviilit ja munat. Kaada seos maidon joukkoon. Anna juustomassan kokoontua lämpimässä paikassa kannen alla tunnin verran.
- Kerää juustomassa reikäkauhalla sideharsolla vuorattuun muottiin tai siivilään. Ripottele väliin suolaa ja hienonnettua ruohosipulia. Anna jäähtyä kylmässä pieni paino päällä.
Vinkki! Jäljelle jääneen heran voi käyttää nesteeksi leipä- tai sämpylätaikinaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,3(3 arviota)
- yli 60 min4,3(44 arviota)
- yli 60 min4,0(40 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min3,8(74 arviota)
- yli 60 min4,0(179 arviota)
- yli 60 min3,0(5 arviota)
- yli 60 min3,1(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (3 arviota)