Sienikaviaari
Helppo sienikaviaari maistuu pikkusuolaisena leivän päällä.
6 annosta30 - 60 min100 kcal / annos (90g)
Ainekset
6 annosta
- 200gsuolasieniä
- 3kananmunaa
- 1pienisipuli
- 1tlk(200 g)kermaviiliä
- 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
- 1 1/2rklPirkka tulista sinappia
- 1/2rklomenaviinietikkaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Liota, valuta ja hienonna suolasienet. Sienet saavat jäädä melko suolaisiksi.
- Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli.
- Sekoita kaikki sienikaviaarin ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa ruisleivän päällä, uuniperunoiden täytteenä tai karjalanpiirakoiden kanssa.
Ravintosisältö per annos 90g100 g
- 100 kcal410 kJ
- Proteiinia 6 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi