• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sienikaviaari

Sienikaviaari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 100 kcal / annos (90g)

Ainekset

6 annosta
    • 200gsuolasieniä
    • 3kananmunaa
    • 1pienisipuli
    • 1tlk(200 g)kermaviiliä
    • 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • 1/2rklomenaviinietikkaa
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Liota, valuta ja hienonna suolasienet. Sienet saavat jäädä melko suolaisiksi.
  2. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli.
  3. Sekoita kaikki sienikaviaarin ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa ruisleivän päällä, uuniperunoiden täytteenä tai karjalanpiirakoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 100 kcal410 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille