JoulutortutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Joulutortut

Joulutortut on helppo valmistaa pakastevoitaikinasta. Voit käyttää joulutorttuihin myös lehtitaikinaa. Koristele jäähtyneet joulutortut halutessasi tomusokerilla.

  • 10 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

10 kpl
    • 1pkt(500 g)voitaikinalevyjä (pakaste)
    • n. 2dlluumumarmeladia

Voiteluun

    • kananmunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä voitaikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan. Sulamisaika on noin 15 minuuttia.
  2. Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan. Leikkaa terävällä veitsellä tai taikinapyörällä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti. Käännä joka toinen kulma keskelle ja paina kiinni tiukasti kiinni.
  3. Voitele tortut kananmunalla ja lusikoi luumumarmeladia tortun keskelle.
  4. Paista 225 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua