• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Luumupiparit

Luumupiparit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 24 kpl
  • alle 30 min
  • 363 kcal / 100 g

Ainekset

n. 24 kpl
    • 1pkt(500 g)piparkakkutaikinaa
    • 1/2tlk(à 300 g)luumumarmeladia

Koristeluun

    • valmista sokerikuorrutetta tai
    • tomusokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Jaa sulanut taikina kolmeen osaan. Kauli palat 30 x 12 cm:n kokoisiksi levyiksi. Nosta levyt leivinpaperin päälle ja leikkaa levyjen pitkiin sivuihin taikinapyörällä 4 cm pitkiä viiltoja sentin välein. Levitä 50 g marmeladia levyn keskelle. Nosta suikaleet reunoilta vuorotellen luumumarmeladin päälle. Leivo loput taikinapalat samoin.
  2. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa piparipitkot haaleina vinoviipaleiksi. Koristele jäähtyneenä halutessasi sokerikuorrutteella tai tomusokerilla. Tarjoa piparit samana päivänä tai pakasta ne. Ota pakastetut piparit huoneenlämpöön juuri ennen tarjoamista.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 363 kcal1 520 kJ
  • Proteiinia6,13 g
  • Hiilihydraatteja58,3 g
  • Rasvaa10,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille