Hyppää sisältöön
Juurespihvit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Juurespihvit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Juurespihvit valmistuvat helposti valmiista juuressoseesta.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

  • juoksevaa margariinia

Ravintosisältö

  • Energia
    398 kJ / 95 kcal
  • Rasva
    1,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,5 g
  • Hiilihydraatit
    16,9 g
  • josta sokereita
    3,6 g
  • Proteiini
    3,5 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita juuressose, kaurahiutaleet ja perunajauhot. Anna turvota noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Kuutioi sipuli ja lisää kuutiot taikinaan. Sekoita joukkoon munat ja mausteet.
  3. Paista taikinasta ohukaispannulla pihvejä miedolla lämmöllä. Paistoaika on noin 4 minuuttia / puoli. Tarjoa lisäksi halutessasi yrteillä maustettua kermaviilikastiketta.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (81 arviota)

  • Helmi
    3 vuotta sitten
    Valmistamiseen menee kyllä kauemmin kuin ilmoitetut 30 minuuttia, jos pihvejä paistaa 4min/puoli. Mausteiden määrä kannattaa moninkertaistaa. Muutoin ihan ok lapsiperheen arkiruoka.
  • J
    4 vuotta sitten
    Kesäloman aivotyhjiössä otin onnellisena vastaan helpon, kevyen reseptin. Paistovaiheeseen asti kaikki meni hyvin (pl. aivohiki tavaroita kaupasta etsiessä). Lapset (4 kpl) kehuivat ulkonäköä, mutta ruokailuvaiheessa alkoivat ongelmat. Loppuviimeksi isi ja äiti söivät koko setin, vaikka jokin muukin olisi maistunut. Ehkä extra suola ja pippuri olisi auttanut?
  • Kotikokki
    6 vuotta sitten
    Ei jatkoon...
  • Tiitu
    6 vuotta sitten
    Hei! Voiko pakastaa?
  • K-Kuluttajapalvelu
    6 vuotta sitten
    Tiitu, kypsät pihvit voi hyvin pakastaa.
  • makumimmi
    8 vuotta sitten
    Oikein hyvää! Suolaa emme lisänneet ja maistui myös pienelle 2 vuotiaalle pojallekin :)
  • Juusman
    8 vuotta sitten
    Creme fraiche mintulla ja sitruunalla sopii hyvin kastikkeeksi ;laitoin vielä vähän kookostakin sekaan.
  • Anonymous
    8 vuotta sitten
    Paistaminen onnistuu myös uunissa. Vähän öljyä leivinpaperille niin eivät jää kiinni.
  • Mummeli
    9 vuotta sitten
    Hyvä ja iisi aikuiseenkin makuun. Suolaa todellakin laitettava enemmän. En käyttänyt yrttiseloitusta, vaan laitoin timjamia, meiramia ja rosmariinia.
  • Nimetön käyttäjä
    9 vuotta sitten
    Tein pihvit Pirkan punajuuriperunasoseesta ja soseutin sekaan kolme desiä kikherneitä. Lisäsin myös nokareen kasviliemikuutiota kiehuvaan vesitilkkaan sekoitettuna. Oli todella hyvää!
  • Kuluttajapalvelu
    9 vuotta sitten
    TU, perunajauho toimii reseptissä sitovana ainesosana, joten sitä ei kannata jättää pois. Resepti on testattu perunajauhoilla, mutta myös maissitärkkelys voisi mahdollisesti toimia.
  • TU
    9 vuotta sitten
    Miksi ohjeessa on perunajauhoa ja miten se vaikuttaa koostumukseen? Sen voinee jättää poiskin tai käyttää muuta tärkkelystä, kuten Maitzena?
  • Kokki4
    9 vuotta sitten
    Vaikea paistaa ainakin normipannulla, kun taikina on sellaista löysää kuraa.
  • Mari
    9 vuotta sitten
    Jos paistamisen laskee mukaan, niin kestää aika lailla kauemmin kuin puoli tuntia. Tosin tuota yhdessä kommentissa mainittua vohvelirautaa en huomannut kokeilla. Tein punajuurisose pötkylästä ja käytin ruishiutaleita. Nam!
  • Nimetön käyttäjä
    9 vuotta sitten
    Tein juuressoseen itse, valitsin juurekset maun mukaan ja lisäsin keittoliemeen kasvisliemikuution. Kermaviilin mausteeksi laitoin ripaukset sokeria, suolaa, mustapippuria, paprikaa ja rakuunaa sekä sitruunanmehua. Hyvää tuli aikuiseenkin makuun. Raastekasvispihviin verrattuna nämä ovat pehmeämpiä ja kypsempiä.
  • Wile
    9 vuotta sitten
    Todella maukkaita. Nopea ja helppo valmistaa.
  • Katie
    9 vuotta sitten
    Hyvä resepti ja mausteitakin oli minusta aivan sopivasti. En yleensäkään pidä kovin mausteisesta ruoasta. Pihvit jäivät aika löysiksi sisältä, ehkä paistoin liian vähän aikaa?
  • mikko
    9 vuotta sitten
    Ihan ok resepti kunhan muistaa tuplata mausteiden ja suolan määrän, ei muuten maistunut juuri miltään.
  • Tiia
    9 vuotta sitten
    Tykkäsin! Helppo ohje, mitä nyt mausteita piti lisätä. Tehdään varmasti uudestaan. Vohveliraudalla oliiviöljyssä paistoin, hyvin onnistui.