• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattipihvit

Tomaattipihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3-4 annosta
    • 3(n. 500 g)pihvitomaattia
    • 1kananmuna
    • 1punasipuli
    • 2tlkuivattua basilikaa
    • ripaussuolaa
    • 1dlkorppujauhoja
    • juoksevaa margariinia
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi tomaatit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Silppua punasipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Riko kananmuna syvälle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla.
  2. Mittaa korppujauhot toiselle lautaselle ja sekoita joukkoon sipulisilppu, basilikaa ja suolaa. Kastele tomaattiviipaleet ensin kananmunaan ja kierittele sitten korppujauhoseoksessa.
  3. Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista paihvit molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Nostele pihvit tarjoiluvadille. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa yrteillä maustetun kermaviilin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 78,9 kcal330 kJ
  • Proteiinia3,39 g
  • Hiilihydraatteja12,4 g
  • Rasvaa1,62 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7