Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
TomaattipihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaattipihvit

Tomaattipihvit maistuvat kermaviilikastikken kanssa.

Ainekset

3–4 annosta
    • 3(n. 500 g)pihvitomaattia
    • 1kananmuna
    • 1punasipuli
    • 2tlkuivattua basilikaa
    • ripaussuolaa
    • 1dlkorppujauhoja
    • juoksevaa margariinia
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi tomaatit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Silppua punasipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Riko kananmuna syvälle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla.
  2. Mittaa korppujauhot toiselle lautaselle ja sekoita joukkoon sipulisilppu, basilikaa ja suolaa. Kastele tomaattiviipaleet ensin kananmunaan ja kierittele sitten korppujauhoseoksessa.
  3. Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista paihvit molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Nostele pihvit tarjoiluvadille. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa yrteillä maustetun kermaviilin kanssa.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille17 arvostelua