• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvisquesadillat

Quesadillat ovat täytettyjä, paistettuja tortilloja. Feta ja rucola antavat makua kasvisquesadilloihin.
Kasvisquesadillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • 2rkljuoksevaa rasvaseosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuutioi paprikat ja hienonna sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.
  2. Asettele neljä tortillaa pöydälle ja ripottele niiden pinnalle puolet juustoraasteesta. Jaa kasvikset tasaisesti tortillojen päälle. Murustele feta kasvisten päälle ja mausta pippurilla. Levitä viimeiseksi rucola ja loput juustoraasteesta. Nosta loput tortillat kansiksi.
  3. Paista quesadillat pannulla kohtalaisella lämmöllä tilkassa öljyä yksitellen noin 2 1/2 minuuttia/puoli niin, että juusto sulaa ja täytteet kuumenevat. Voit käyttää kääntämisessä apuna lautasta. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoa esimerkiksi salsan ja guacamolen kanssa.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 490 kcal2 050 kJ
  • Proteiinia23 g
  • Hiilihydraatteja40 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15