Nokkosletut
Nokkosletut ovat kevään superherkku! Haarukoi vihreät letut puolukkahillon kanssa. Noin 0,10€/kpl.
- 15 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
15 kpl
- 1 1/2ltuoreita nokkosenlehtiä tai
- 1 1/2dlryöpättyjä nokkosenlehtiä hienonnettuna
- 1/2lPirkka kevytmaitoa
- 3dlvehnäjauhoja
- 2kananmunaa
- 1tlsuolaa
- 1-2tlsokeria
- ripausmustapippuria
- 1/4tljauhettua muskottipähkinää
- 1/4dljuoksevaa margariinia tai öljyä
Paistamiseen
- Pirkka juoksevaa margariinia
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Huuhtele nokkosenlehdet ja ryöppää ne nopeasti kattilassa. Valuta lehdet siivilässä ja hienonna ne.
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, vehnäjauhot, suola, sokeri, pippuri ja muskottipähkinä ja vatkaa tasaiseksi.
- Lisää taikinaan öljy ja hienonnettu nokkonen. Anna taikinan turvota hetki.
- Paista taikinasta kuumalla pannulla ohuita lettuja. Tarjoa nokkosletut puolukkahillon kanssa.
Tiesitkö että...
Käytä yhtä aikaa kahta paistinpannua, niin letut valmistuvat nopeaammin! *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi