• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juurespyttipannu

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 0,70 €/annos.
Juurespyttipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Päälle

    • 4kananmunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori pestyt perunat ja leikkaa sentin kuutioiksi. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutio ja laakerinlehti. Keitä perunoita noin 5 minuuttia, jotta ne hiukan pehmenevät. Kaada liemi pois.
  2. Kuullota sipulit rasvassa. Lisää keittojuurekset ja sekoita niitä pannulla, kunnes neste haihtuu ja kuutiot alkavat ruskistua. Mausta suolalla ja pippurilla. Pidä lämpimänä kannen alla.
  3. Ruskista perunat rasvassa. Sekoita perunat ja juurekset keskenään. Lisää persilja. Hyydytä kananmunat pannulla niin, että keltuaiset jäävät pehmeiksi. Annostele pyttipannu lautasille ja nosta päälle hyydytetty muna.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia10,5 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa20,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9