Juurespyttipannu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Kasvis (lakto-ovo)
Juureksista saat edullisesti maukkaan pyttipannun, vaihtele kasviksia makusi mukaan.
- Laktoositon
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
8 (n. 600 g) | tai |
1/2 l | vettä tai |
1 | tai |
1 | Pirkka laakerinlehti tai |
4 rkl | rypsiöljyä tai |
1 ps (200 g) | tai |
1/2 ps (à 1kg) | K-Menu keittojuureksia tai |
1 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1/2 dl | persiljaa hienonnettuna tai |
Päälle | |
---|---|
4 | kananmunaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori pestyt perunat ja leikkaa sentin kuutioiksi. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutio ja laakerinlehti. Keitä perunoita noin 5 minuuttia, jotta ne hiukan pehmenevät. Kaada liemi pois.
Kuullota sipulit rasvassa. Lisää keittojuurekset ja sekoita niitä pannulla, kunnes neste haihtuu ja kuutiot alkavat ruskistua. Mausta suolalla ja pippurilla. Pidä lämpimänä kannen alla.
Ruskista perunat rasvassa. Sekoita perunat ja juurekset keskenään. Lisää persilja. Hyydytä kananmunat pannulla niin, että keltuaiset jäävät pehmeiksi. Annostele pyttipannu lautasille ja nosta päälle hyydytetty muna.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,5(40 arviota)
- alle 30 min4,0(66 arviota)
- 30 - 60 min3,4(36 arviota)
- alle 30 min3,9(24 arviota)
- alle 30 min3,9(72 arviota)
- alle 30 min3,7(192 arviota)
- alle 30 min3,4(25 arviota)
- alle 30 min3,9(18 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (12 arviota)