• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukkaiset jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kaurahiutaleet, perunajauhot, puolukkahillo, vesi, pippurisekoitus ja suola. Anna seoksen turvota noin 10 minuuttia.
  2. Lisää seokseen jauheliha, kuullotettu sipuli, kananmuna ja persilja.
  3. Muotoile seoksesta haluamasi kokoisia pihvejä. Kypsennä pihvit uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Voit paistaa ne myös margariinissa pannulla 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Käytä keskilämpöä, ettei pinta pala, mutta pihvit kypsyvät sisältä täysin kypsiksi. Tarjoa pihvit esimerkiksi peruna-juuressoseen, puolukkahillon ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 326 kcal1 360 kJ
  • Proteiinia16,6 g
  • Hiilihydraatteja11,8 g
  • Rasvaa17,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille