• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Merimiehen makkarapannu

Merimiehen makkarapannu on nimensä veroisesti täyttävä ja herkullinen ruoka. Pannu valmistuu nopeasti ja saa makua oluesta.
Merimiehen makkarapannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 475 kcal / annos (395g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa makkara noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa kuoritut sipulit ja porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
  2. Ruskista makkaraviipaleet paistokasarissa molemmin puolin. Siirrä viipaleet lautaselle odottamaan.
  3. Kiehauta paistokasarissa sipulit ja porkkanaviipaleet tilkassa öljyä.
  4. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon perunaviipaleet. Kaada paistokasariin olut ja vesi. Lisää liemikuutio, sinappi, pippurit ja laakerinlehdet. Mausta vielä ripauksella suolaa. Hauduta kannen alla liedellä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Levitä pinnalle makkaraviipaleet ja hauduta edelleen 5-10 minuuttia.
  5. Hienonna pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa maustekurkkujen, etikkapunajuurien ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 395g100 g

  • 475 kcal1 990 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja41 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille