• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juusto-kinkkusalaatti

Juusto-kinkkusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 161 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  2. Sekoita salaatinkastike, purjo, oregano ja kohmeiset herneet pastan joukkoon. Anna maustua kylmässä.
  3. Revi salaatti laakealle vadille.
  4. Leikkaa paprika ja juusto pieniksi kuutioksi. Sekoita kuutiot ja kinkkusuikaleet pastan joukkoon. Levitä seos salaattipedille. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 161 kcal675 kJ
  • Proteiinia9,88 g
  • Hiilihydraatteja13,5 g
  • Rasvaa7,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille