
Chilivokatut katkaravut ja pasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Chilivokatut katkaravut ja pasta on helppo ruoka, jonka pyöräytät hetkessä pannulla. Voit säädellä ruoan polttavuutta vähentämällä tai lisäämällä chiliä.
Ainekset
4 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
1 (170 g) | punainen paprika tai |
1 (170 g) | keltainen paprika tai |
3 | valkosipulinkynttä tai |
1/2–1 | tai |
n. 300 g | tai |
2–3 rkl | öljyä tai |
1/2 dl | Pirkka makeaa chilikastiketta tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
Kastike | |
---|---|
1 tlk (150 g) | Valio crème fraîchea (ranskankerma) tai |
1 dl | basilikanlehtiä tai |
Valmistus
alle 30 min
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaaan. Kuori ravut, poista suolet ja valuta ravut talouspaperin päällä.
Suikaloi paprikat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chilipalko, poista kalvot ja siemenet. Hienonna.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna pastan kiehuessa tilavassa wokkipannussa tilkka öljyä ja lisää paprikasuikaleet. Wokkaa suikaleet kuumiksi ja siirrä sivuun.
Kuumenna pari ruokalusikallista öljyä, lisää valkosipuli- ja chilisilppu sekä katkaravut. Wokkaa käännellen 2–3 minuuttia, kunnes ravut muuttuvat vaaleanpunaisiksi ja liha kiinteytyy.
Kaada kuuma, valutettu pasta ja paprikasuikaleet pannulle. Lisää chilikastike, suola ja mustapippuri.
Sekoita ranskankerma ja hienonnetut basilikanlehdet. Tarjoa kastike erikseen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,5(8 arviota)
- alle 30 min3,3(44 arviota)
- alle 30 min4,3(15 arviota)
- alle 30 min4,0(29 arviota)
- alle 30 min4,6(16 arviota)
- alle 30 min3,8(26 arviota)
- yli 60 min3,1(38 arviota)
- alle 30 min3,8(26 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (36 arviota)
- Lukas1 vuosi sittenAivan huippuhyvä resepti. Todella nopea tehdä ja todella hyvää. Itse olen tuunannut tätä vielä limen mehulla.
- Suski5 vuotta sittenTämä on todella hyvää! Yksi meidän perheen suosikkiruuista. Mutta muutamaan vuoteen ei ole enää löytynyt kauppojen pakastealtaista kuorittuja raakoja tiikerikatkarapuja. Olisi kiva, jos tulisivat takaisin K-kauppojen valikoimiin. Tai mitä suosittelisitte käyttämään niiden sijasta? Valmiiksi kypsät ei oikein toimi, sillä paistellessa niistä tulee kumia. Kuorellisten syöminen taas on vaivalloista. Ja se kuoriminen raakana.... Ehkä se on vaan nähtävä se vaiva.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenSuski, valitettavasti valikoimassa ei tällä hetkellä ole kaipaamaasi tuotetta Pirkka kuorettomat raa'at tiikerikatkaravut. Välitin eteenpäin toiveesi vastaavan tuotteen saamisesta valikoimaan.
- Ave ♥5 vuotta sitten<33