Chilivokatut katkaravut ja pastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Chilivokatut katkaravut ja pasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Chilivokatut katkaravut ja pasta on helppo ruoka, jonka pyöräytät hetkessä pannulla. Voit säädellä ruoan polttavuutta vähentämällä tai lisäämällä chiliä.

    Ainekset

    4 annosta
    1 pkt (400 g)
     
    tai
    1 (170 g)
     
    punainen paprika
    tai
    1 (170 g)
     
    keltainen paprika
    tai
    3
     
    valkosipulinkynttä
    tai
    1/2–1
     
    tai
    n. 300 g
     
    tai
    2–3 rkl
     
    öljyä
    tai
    1/2 dl
     
    Pirkka makeaa chilikastiketta
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1/4 tl
     
    mustapippuria
    tai

    Kastike

    1 tlk (150 g)
     
    Valio crème fraîchea (ranskankerma)
    tai
    1 dl
     
    basilikanlehtiä
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    911 kJ / 216 kcal
    Rasva
    7,8 g
    josta tyydyttynyttä
    2,8 g
    Hiilihydraatit
    26 g
    josta sokereita
    5 g
    Proteiini
    10,1 g
    Suola
    1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaaan. Kuori ravut, poista suolet ja valuta ravut talouspaperin päällä.

    Suikaloi paprikat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chilipalko, poista kalvot ja siemenet. Hienonna.

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    Kuumenna pastan kiehuessa tilavassa wokkipannussa tilkka öljyä ja lisää paprikasuikaleet. Wokkaa suikaleet kuumiksi ja siirrä sivuun.

    Kuumenna pari ruokalusikallista öljyä, lisää valkosipuli- ja chilisilppu sekä katkaravut. Wokkaa käännellen 2–3 minuuttia, kunnes ravut muuttuvat vaaleanpunaisiksi ja liha kiinteytyy.

    Kaada kuuma, valutettu pasta ja paprikasuikaleet pannulle. Lisää chilikastike, suola ja mustapippuri.

    Sekoita ranskankerma ja hienonnetut basilikanlehdet. Tarjoa kastike erikseen.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka Parhaat jättikatkaravunpyrstöt 26-30 kpl 400 g ASC raakapakaste
      Hinta 9,95/kpl
      24,87/kg
    • Pirkka mieto punainen chili 50g 1lk
      Hinta 1,49/kpl
      29,80/kg
    • Pirkka fusilli tricolore kuviopasta 500g
      Hinta 1,35/kpl
      2,70/kg
    • Valkosipuli 100g Espanja 1lk
      Hinta 1,09/kpl
      10,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,6 (42 arviota)

    • Lukas
      2 vuotta sitten
      Aivan huippuhyvä resepti. Todella nopea tehdä ja todella hyvää. Itse olen tuunannut tätä vielä limen mehulla.
    • K-Kuluttajapalvelu
      6 vuotta sitten
      Suski, valitettavasti valikoimassa ei tällä hetkellä ole kaipaamaasi tuotetta Pirkka kuorettomat raa'at tiikerikatkaravut. Välitin eteenpäin toiveesi vastaavan tuotteen saamisesta valikoimaan.
    • Suski
      6 vuotta sitten
      Tämä on todella hyvää! Yksi meidän perheen suosikkiruuista. Mutta muutamaan vuoteen ei ole enää löytynyt kauppojen pakastealtaista kuorittuja raakoja tiikerikatkarapuja. Olisi kiva, jos tulisivat takaisin K-kauppojen valikoimiin. Tai mitä suosittelisitte käyttämään niiden sijasta? Valmiiksi kypsät ei oikein toimi, sillä paistellessa niistä tulee kumia. Kuorellisten syöminen taas on vaivalloista. Ja se kuoriminen raakana.... Ehkä se on vaan nähtävä se vaiva.
    • Ave ♥
      7 vuotta sitten
      <33