Chilivokatut katkaravut ja pastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Chilivokatut katkaravut ja pasta

Chilivokatut katkaravut ja pasta on helppo ruoka, jonka pyöräytät hetkessä pannulla. Voit säädellä ruoan polttavuutta vähentämällä tai lisäämällä chiliä.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 595 kcal / annos (260g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1tlk(150 g)Valio crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1dlbasilikanlehtiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta talouspaperin päällä.
  2. Suikaloi paprikat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chilipalko, poista kalvot ja siemenet. Hienonna.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna pastan kiehuessa tilavassa vokkipannussa tilkka öljyä ja lisää paprikasuikaleet. Vokkaa suikaleet kuumiksi ja siirrä sivuun.
  5. Kuumenna pari ruokalusikallista öljyä, lisää valkosipuli- ja chilisilppu sekä katkaravut. Vokkaa käännellen 2-3 minuuttia, kunnes ravut muuttuvat vaaleanpunaisiksi ja liha kiinteytyy.
  6. Kaada kuuma, valutettu pasta ja paprikasuikaleet pannulle. Lisää chilikastike, suola ja mustapippuri.
  7. Sekoita ranskankerma ja hienonnetut basilikanlehdet. Tarjoa kastike erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 595 kcal2 500 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja66 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua
  • Suski23.11.2017

    Tämä on todella hyvää! Yksi meidän perheen suosikkiruuista. Mutta muutamaan vuoteen ei ole enää löytynyt kauppojen pakastealtaista kuorittuja raakoja tiikerikatkarapuja. Olisi kiva, jos tulisivat takaisin K-kauppojen valikoimiin. Tai mitä suosittelisitte käyttämään niiden sijasta? Valmiiksi kypsät ei oikein toimi, sillä paistellessa niistä tulee kumia. Kuorellisten syöminen taas on vaivalloista. Ja se kuoriminen raakana.... Ehkä se on vaan nähtävä se vaiva.

  • K-Kuluttajapalvelu23.11.2017

    Suski, valitettavasti valikoimassa ei tällä hetkellä ole kaipaamaasi tuotetta Pirkka kuorettomat raa'at tiikerikatkaravut. Välitin eteenpäin toiveesi vastaavan tuotteen saamisesta valikoimaan.