• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Chilivokatut katkaravut ja pasta

Chilivokatut katkaravut ja pasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 595 kcal / annos (260g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1tlk(150 g)Valio crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1dlbasilikanlehtiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta talouspaperin päällä.
  2. Suikaloi paprikat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chilipalko, poista kalvot ja siemenet. Hienonna.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna pastan kiehuessa tilavassa vokkipannussa tilkka öljyä ja lisää paprikasuikaleet. Vokkaa suikaleet kuumiksi ja siirrä sivuun.
  5. Kuumenna pari ruokalusikallista öljyä, lisää valkosipuli- ja chilisilppu sekä katkaravut. Vokkaa käännellen 2-3 minuuttia, kunnes ravut muuttuvat vaaleanpunaisiksi ja liha kiinteytyy.
  6. Kaada kuuma, valutettu pasta ja paprikasuikaleet pannulle. Lisää chilikastike, suola ja mustapippuri.
  7. Sekoita ranskankerma ja hienonnetut basilikanlehdet. Tarjoa kastike erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 595 kcal2 500 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja66 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua