• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Meksikolainen salaatti

Meksikolainen salaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-5 annosta

Lisäksi

    • 1jäävuorisalaatti
    • 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • tuoretta korianteria tai persiljaa

Lisäksi

    • Pirkka salsadippiä tai
    • Pirkka avokadonmakuista dippikastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja chilipalko, josta on poistettu siemenet. Paloittele paprika ja jäiset pavut.
  2. Ruskista broilerisuikaleet pannussa kahdessa erässä ja siirrä lautaselle. Kiehauta pannussa tilkassa öljyä hienonnettu chili ja purjo. Lisää joukkoon ruskistetut broilerisuikaleet, paloitellut pavut ja paprika. Mausta seos mustapippurilla ja omenaviinietikalla. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia.
  3. Revi jäävuorisalaatti ja levitä laakealle vadille. Levitä salaatin ympärille uunissa lämmitetyt maissilastut. Kaada salaatin päälle kuuma broileri-vihannesseos. Koristele kirsikkatomaateilla ja korianterin lehdillä. Voit tarjota salaatin sellaisenaan tai dipin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 83,7 kcal350 kJ
  • Proteiinia4,62 g
  • Hiilihydraatteja6,19 g
  • Rasvaa4,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille