Meksikolainen salaatti
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
Helppo meksikolainen salaatti maistuu monille. Kokeile ja ihastu. Maissilastut tuovat hauskaa purupintaa.
- Laktoositon
Ainekset
4–5 annosta
1 pkt (450 g) | tai |
1 pieni | purjo tai |
1 | tai |
1 | keltainen paprika tai |
1/2 ps (à 300 g) | tai |
2–3 rkl | öljyä tai |
1–2 rkl | omenaviinietikkaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
---|---|
1 | jäävuorisalaatti tai |
1 rs (250 g) | Pirkka kirsikkatomaatteja tai |
1/2 ps (à 200 g) | tai |
tuoretta korianteria tai persiljaa tai | |
Lisäksi | |
tai tai |
Valmistus
30 - 60 min
Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja chilipalko, josta on poistettu siemenet. Paloittele paprika ja jäiset pavut.
Ruskista broilerisuikaleet pannussa kahdessa erässä ja siirrä lautaselle. Kiehauta pannussa tilkassa öljyä hienonnettu chili ja purjo. Lisää joukkoon ruskistetut broilerisuikaleet, paloitellut pavut ja paprika. Mausta seos mustapippurilla ja omenaviinietikalla. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia.
Revi jäävuorisalaatti ja levitä laakealle vadille. Levitä salaatin ympärille uunissa lämmitetyt maissilastut. Kaada salaatin päälle kuuma broileri-vihannesseos. Koristele kirsikkatomaateilla ja korianterin lehdillä. Voit tarjota salaatin sellaisenaan tai dipin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta