• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juusto-tomaattirieskaset

Juusto-tomaattirieskaset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 kpl
  • alle 30 min
  • 119 kcal / annos (50g)

Ainekset

10 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna valutetut aurinkokuivatut tomaatit.
  2. Sekoita kulhossa hiivaleipävehnäjauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola. Lisää juustoraaste ja aurinkokuivatut tomaatit. Kaada joukkoon kylmä vesi. Sekoita nopeasti puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.
  3. Jaa taikina kahden lusikan avulla 10 keoksi kahdelle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä riittävästi tilaa kekojen väliin. Taputtele taikinakeot ohuiksi, halkaisijaltaan noin 10 cm rieskoiksi. Käytä apuna jauhoja. Pistele rieskaset haarukalla.
  4. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Pinoa rieskaset pehmenemään päällekkäin ja peitä leivinliinalla. Tarjoa lämpiminä.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 119 kcal497 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1