• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porkkanateeleivät

Porkkanateeleivät valmistuvat nopeasti ilta- tai välipalaksi. Makua ja mehevyyttä teeleivät saavat porkkanasta ja auringonkukansiemenistä.
Porkkanateeleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • alle 30 min
  • 217 kcal / 100 g

Ainekset

8 palaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää kylmä maito, porkkanaraaste ja öljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Jaa taikina kahteen osaan leivinpaperilla vuoratulle pellille. Taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi, noin 1 1/2 cm:n paksuisiksi leiviksi.
  3. Jaa leivät neljään osaan kevyesti taikinapyörällä. Pistele haarukalla. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 13 minuuttia. Tarjoa porkkanateeleivät tuoreina voin ja juuston kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 217 kcal910 kJ
  • Proteiinia6,89 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa8,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille19