Hyppää sisältöön
Juustoinen currykala mikrossa Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Juustoinen currykala mikrossa

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Helppo ja maukkaan juustoinen currykala valmistuu nopeasti mikrossa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    467 kJ / 112 kcal
  • Rasva
    7,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,4 g
  • Hiilihydraatit
    0,9 g
  • josta sokereita
    0,7 g
  • Proteiini
    11,7 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata kalat mikrossa sulatusteholla (150 W) 2 minuutin erissä yhteensä noin 8 minuuttia välillä kääntäen tai anna sulaa jääkaapissa. Kaada irronnut neste pois vuoasta. Mausta kalat suolalla.
  2. Sekoita sulatejuusto ja maito keskenään kierrevatkaimella. Mausta currylla ja mustapippurilla, sekoita tasaiseksi. Lisää seos vuokaan kalojen päälle.
  3. Kypsennä mikrossa (600 W) kuvulla peitettynä 8–10 minuuttia. Anna lämmön tasaantua hetki ja tarkista kalan kypsyys. Ripottele pinnalle kevätsipulinvartta. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,4 (10 arviota)