Juustoinen currykala mikrossa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Helppo ja maukkaan juustoinen currykala valmistuu nopeasti mikrossa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt (400 g) Pirkka alaskanseitifileepaloja, MSC (pakaste)
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 rs (à 400 g) Pirkka maustamatonta sulatejuustoa
- 1 dl maitoa
- 1 1/2 tl Pirkka currya
- ripaus mustapippuria
- 2 (n. 50 g) kevätsipulin vartta hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia467 kJ / 112 kcal
- Rasva7,1 g
- josta tyydyttynyttä4,4 g
- Hiilihydraatit0,9 g
- josta sokereita0,7 g
- Proteiini11,7 g
- Suola1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Sulata kalat mikrossa sulatusteholla (150 W) 2 minuutin erissä yhteensä noin 8 minuuttia välillä kääntäen tai anna sulaa jääkaapissa. Kaada irronnut neste pois vuoasta. Mausta kalat suolalla.
- Sekoita sulatejuusto ja maito keskenään kierrevatkaimella. Mausta currylla ja mustapippurilla, sekoita tasaiseksi. Lisää seos vuokaan kalojen päälle.
- Kypsennä mikrossa (600 W) kuvulla peitettynä 8–10 minuuttia. Anna lämmön tasaantua hetki ja tarkista kalan kypsyys. Ripottele pinnalle kevätsipulinvartta. Tarjoa perunasoseen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −8 %Plussa-kortillaEtuhinta 5,50/2 kpl9,17/kgIlman Plussa-korttia 2,99/kpl (9,97/kg)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(61 arviota)
- alle 30 min3,9(16 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,5(25 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,0(1 arvio)
- Arkiston aarrealle 30 min3,0(1 arvio)
- 30 - 60 min3,9(117 arviota)
- alle 30 min3,8(174 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min5,0(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,4 (10 arviota)