• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustoinen currykala mikrossa

Helppo ja maukkaan juustoinen currykala valmistuu nopeasti mikrossa. Resepti vain noin 1,50€/annos*.
Juustoinen currykala mikrossa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 102 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata kalat mikrossa sulatusteholla (150 W) 2 minuutin erissä yhteensä noin 8 minuuttia välillä kääntäen tai anna sulaa jääkaapissa. Kaada irronnut neste pois vuoasta. Mausta kalat suolalla.
  2. Sekoita sulatejuusto ja maito keskenään kierrevatkaimella. Mausta currylla ja mustapippurilla, sekoita tasaiseksi. Lisää seos vuokaan kalojen päälle.
  3. Kypsennä mikrossa (600 W) kuvulla peitettynä 8-10 minuuttia. Anna lämmön tasaantua hetki ja tarkista kalan kypsyys. Ripottele pinnalle kevätsipulinvartta. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Helppo lisäke syntyy mikrossa Pirkka perunasoseaineksista (pakaste). *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 102 kcal425 kJ
  • Proteiinia15,4 g
  • Hiilihydraatteja0,98 g
  • Rasvaa3,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1