• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Manteliseiti

Manteliseiti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 123 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Asettele sulaneet kalapalat voideltuun pienehköön uunivuokaan. Mausta ne suolalla ja pippurilla ja halutessasi hienonnetulla tuoreella tillillä.
  2. Ripottele kalojen pinnalle korppujauhot ja mantelilastut. Kaada kerma vuokaan.
  3. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Hienonna pinnalle runsaasti tilliä. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 123 kcal516 kJ
  • Proteiinia13,1 g
  • Hiilihydraatteja2,11 g
  • Rasvaa6,58 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4