Manteliseiti
Mantelikala maistuu arkena perunoiden kanssa. Niin helppoa ja herkullista.
4 annostaalle 30 min123 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- n. 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1rklruiskorppujauhoja
- 1dl(50 g)Pirkka mantelilastuja
- 1tlk(2 dl)ruokakermaa
- tilliä
Valmistus
alle 30 min- Asettele sulaneet kalapalat voideltuun pienehköön uunivuokaan. Mausta ne suolalla ja pippurilla ja halutessasi hienonnetulla tuoreella tillillä.
- Ripottele kalojen pinnalle korppujauhot ja mantelilastut. Kaada kerma vuokaan.
- Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Hienonna pinnalle runsaasti tilliä. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 123 kcal516 kJ
- Proteiinia 13,1 g
- Hiilihydraatteja2,11 g
- Rasvaa6,58 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi