• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hapankaali-jauhelihakeitto

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,75 €/annos.
Hapankaali-jauhelihakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 205 kcal / annos (340g)

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • 1prk(120 g)smetanaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipulit ja keittojuurekset mukaan kuullottumaan.
  2. Siirrä ainekset kattilaan. Lisää vesi ja keitä noin 5 minuuttia.
  3. Lisää hapankaali ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta meiramilla, sokerilla ja suolalla.
  4. Anna hautua 15-20 minuuttia. Hienonna keittoon tuoretta tilliä. Tarjoa keiton kanssa smetanaa ja ruisleipää.

Ravintosisältö perannos 340g100 g

  • 205 kcal858 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6