Juustoinen kasviskiusaus
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Juustoinen kasviskiusaus saa täyteläisen makunsa Koskenlaskija-sulatejuustosta.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 ps (500 g) | tai |
2 ps (à 250 g) | tai |
1 pkt (250 g) | Valio Koskenlaskija-sulatejuustoa, perinteinen tai |
1 | valkosipulinkynsi tai |
2 1/2 dl | maitoa tai |
1 tl | suolaa tai |
1 tl | timjamia tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Valmistus
yli 60 min
Kaada peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet laakeaan voideltuun vuokaan.
Hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipuli ja mausteet tasaisesti kasvisten joukkoon.
Kuumenna maito pinnoitetussa kattilassa koko ajan sekoittaen. Lisää kattilaan paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut maidon joukkoon. Kaada juustokastike tasaisesti vuokaan.
Kypsennä kiusausta uunin alatasolla 200 asteessa noin tunti. Tarjoa esimerkiksi etikkapunajuurien ja raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki! Kasviskiusaus sopii myös liharuokien lisäkkeeksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min
- yli 60 min3,7(25 arvostelua)
- yli 60 min3,6(112 arvostelua)
- yli 60 min3,3(4 arvostelua)
- yli 60 min3,9(51 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(2 arvostelua)
- 30 - 60 min2,6(10 arvostelua)
- yli 60 min5,0(20 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (234 arvostelua)
- Hellu1 kuukausi sittenMiksi kaikissa on perunaa Laitan vain kasvis tai juures suikaleita. Kermaa ja juustoraastetta
- Pettynyt10 kuukautta sittenErittäin raskas ja rasvainen ruoka, vihannekset aivan katoavat peruna ja juusto mössöön. En tee uudestaan.
- Waris4 vuotta sittenTosi hyvää, helppoa ja kevyttä, teen uudestaan!
- Jellu4 vuotta sittenTää on niiin hyvää. Kestosuosikki joka vie kielen mennessään
- Puu4 vuotta sittenHei. Millä koskenlaskijan voisi korvata?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenPuu, voit toki kokeilla myös muita juustoja, mutta se saattaa vaikuttaa tuotteen rakenteeseen.
- Benkku5 vuotta sittenEn toiste pidä uunissa tuntia. Perunoista ja kasviksista tuli ylikypsää mössöä. Vähemmällä paistoajalla varmasti parempaa