• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustoinen kasviskiusaus

Juustoinen kasviskiusaus saa täyteläisen makunsa Koskenlaskija-sulatejuustosta.
Juustoinen kasviskiusaus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kaada peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet laakeaan voideltuun vuokaan.
  2. Hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipuli ja mausteet tasaisesti kasvisten joukkoon.
  3. Kuumenna maito pinnoitetussa kattilassa koko ajan sekoittaen. Lisää kattilaan paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut maidon joukkoon. Kaada juustokastike tasaisesti vuokaan.
  4. Kypsennä kiusausta uunin alatasolla 200 asteessa noin tunti. Tarjoa esimerkiksi etikkapunajuurien ja raikkaan salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kasviskiusaus sopii myös liharuokien lisäkkeeksi.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja25 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille35