• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kipparin kalakeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kipparin kalakeitto

  • alle 30 min
  • 56,2 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata sei kohmeiseksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  2. Kaada kattilaan jäinen peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet. Kun keitto kiehuu, lisää viipaloitu sei. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää maito ja kuumenna. Mausta keitto suolalla, mustapippurilla, voilla ja tillillä tai ruohosipulilla. Tarjoa lisäksi ruisleipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 56,2 kcal235 kJ
  • Proteiinia4,42 g
  • Hiilihydraatteja5,69 g
  • Rasvaa1,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 31 arvostelua
  • jarppa15.6.2018

    Tosi helppo valmistaa ja on hyvvää...suolan tilalla käytän paria kalaliemikuutiota ja puolet maidosta korvaan kermalla.

  • mattias20.1.2018

    Tulipas hyvää... Liotin kalaliemikuution keitinveteen, lisäsin kalaksi lohen kuutioina. Loppuviimeksi kunnon palanen voita ja tilliä. Mainio lohisoppa puolessa tunnissa.

  • Elsbth9.1.2018

    Helppoa ja hyvää. Myös terveellistä.

  • jussi plussa kortti lojo15.12.2017

    muista keittää miedolla (ei Juha) muuten suikale peruna on muusia suolan korvasin kalaliemellä ja maito sekä voi laksoottomia,suolan korvasin kalaliemellä.Hyvää hengissä pysyin kun tätäkin pystyn kirjoittamaan ja vatsa voi hyvin kaiken mailman rasvaisten velipoikien kylkien jälkeen.

  • herman27.9.2017

    Hyvää tuli . Nam !