• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kipparin kalakeitto

Kipparin kalakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 56,2 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata sei kohmeiseksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  2. Kaada kattilaan jäinen peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet. Kun keitto kiehuu, lisää viipaloitu sei. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää maito ja kuumenna. Mausta keitto suolalla, mustapippurilla, voilla ja tillillä tai ruohosipulilla. Tarjoa lisäksi ruisleipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 56,2 kcal235 kJ
  • Proteiinia4,42 g
  • Hiilihydraatteja5,69 g
  • Rasvaa1,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6