• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustoiset piparikiekot

Juustoiset piparikiekot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 54 annosta
  • alle 30 min
  • 395 kcal / 100 g

Ainekset

54 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Anna taikinan sulaa yön yli jääkaapissa. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin taikinapala jauhotetulla pöydällä 20 cm x 25 cm:n kokoiseksi levyksi. Harjaa ylimääräiset jauhot pois ja levitä päälle hyvin kylmänä raastettu sinihomejuusto mahdollisimman tasaisesti. Kääri taikina pitkältä sivulta rullaksi ja harjaa ylimääräiset jauhot pois.
  2. Leikkaa rulla terävällä veitsellä vajaan sentin viipaleiksi ja aseta pellille leivinpaperin päälle. Muotoile kiekot pyöreiksi. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 9 minuuttia. Jäähdytä pellillä ja tarjoa tuoreina glögin kanssa tai juustotarjottimella. Säilytä piparikiekot pakastettuina ja ota esille vain kerralla käytettävä määrä. Silloin maku pysyy raikkaana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 395 kcal1 650 kJ
  • Proteiinia10,2 g
  • Hiilihydraatteja49,7 g
  • Rasvaa16,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1