Hyppää sisältöön
Helppo juustokakku Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo juustokakku

  • Annosmäärä16 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Helppo juustokakku on uusi luottoreseptisi! Valkosuklaan avulla kakku hyytyy näppärästi ilman liivatetta. Koristeita vaihtamalla saat kakkuun uutta makua.

    Ainekset

    16 annosta

    Täyte

    Koristeeksi

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 385 kJ / 331 kcal
    • Rasva
      22,9 g
    • josta tyydyttynyttä
      13,4 g
    • Hiilihydraatit
      26,3 g
    • josta sokereita
      19,4 g
    • Proteiini
      5,5 g
    • Suola
      0,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (⌀ 24 cm) pohjalle.
    2. Vaahdota kerma.
    3. Sulata suklaa miedolla lämmöllä mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaa ja tuorejuusto keskenään. Lisää seokseen rahka, kermavaahto ja vaniljasokeri.
    4. Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia tai yön yli.
    5. Irrota kakku vuoasta tarjoiluvadille. Koristele pensasmustikoilla ja valkosuklaalla.
    Voit käyttää koristeena erilaisia tuoreita marjoja tai hedelmiä. Tarjoa halutessasi marja- tai hedelmäkastikkeen kanssa. Juustokakun voi pakastaa ja sulattaa hitaasti jääkaapissa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (270 arviota)

    • Mummu
      3 kuukautta sitten
      Ei hyytynyt yhdessä yössä jäi löysäksi.
    • Laktoositon
      11 kuukautta sitten
      Miksi on laktoosittomat tuotteet käytössä ja valkosuklaa ei ole laktoositonta?
    • K-Kuluttajapalvelu
      11 kuukautta sitten
      Laktoositon, kakku ei tosiaan ole laktoositon ja halutessaan kakussa voi käyttää myös tavallista vispikermaa ja maitorahkaa. Välitämme palautetta eteenpäin.
    • Assi
      1 vuosi sitten
      Jätä kerma pois ja lisää rahkan kaipaama puoli desiä sokeria. Kiinteytyy kummasti
    • C
      1 vuosi sitten
      Jäi löysäksi.
    • SH
      1 vuosi sitten
      Tuli tosi maukas kakku, mutta täyte liian löysä ja pohja liian kova. Vähän vähemmällä voilla siis pärjäisi sekä ehkä sittenkin liivatetta joukkoon? Seurasin tarkasti reseptiä ja oli yön yli jääkaapissa. (Ei ollut tosin Pirkka-merkkiset ainekset käytössä mutta täysin vastaavat)
    • Mumma
      1 vuosi sitten
      Kestosuosikki ja hyvää ja helppoa on ollut jo vuosikaudet käytössä 🩷
    • Hyi
      1 vuosi sitten
      Vasta melkein 1,5vrk päästä oli syötävän makuista. Maistui pelkästään maitorahkalta ja tuorejuustolta aluksi. Hirvee resepti
    • Sofia
      1 vuosi sitten
      Minun mielestäni oli todella helppo resepti ja tuli maukas kakku
    • Hk
      2 vuotta sitten
      Helppo oli! Lisäsin vielä täytteeseen daim muruja, makeaa kyllä!
    • juustokakkumaster87
      3 vuotta sitten
      Oli tosi hyvä ja helppo. Mielestäni maistuu paremmalta kun on ollut jääkaapissa ainakin yön yli. 5/5