Helppo juustokakku
- Annosmäärä16 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Helppo juustokakku on uusi luottoreseptisi! Valkosuklaan avulla kakku hyytyy näppärästi ilman liivatetta. Koristeita vaihtamalla saat kakkuun uutta makua.
Ainekset
16 annosta
- 200 g (n. 13 kpl) Pirkka digestivekeksejä
- 100 g voita tai leivontamargariinia
Täyte
- 1 tlk (2 dl) Pirkka laktoositonta vispikermaa
- 3 levyä (à 100 g) Pirkka valkoista leivontasuklaata
- 2 rs (à 180 g) Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1 tlk (250 g) Pirkka laktoositonta maitorahkaa
- 2 tl vaniljasokeria
Koristeeksi
Ravintosisältö
- Energia1 385 kJ / 331 kcal
- Rasva22,9 g
- josta tyydyttynyttä13,4 g
- Hiilihydraatit26,3 g
- josta sokereita19,4 g
- Proteiini5,5 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (⌀ 24 cm) pohjalle.
- Vaahdota kerma.
- Sulata suklaa miedolla lämmöllä mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaa ja tuorejuusto keskenään. Lisää seokseen rahka, kermavaahto ja vaniljasokeri.
- Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia tai yön yli.
- Irrota kakku vuoasta tarjoiluvadille. Koristele pensasmustikoilla ja valkosuklaalla.
Voit käyttää koristeena erilaisia tuoreita marjoja tai hedelmiä. Tarjoa halutessasi marja- tai hedelmäkastikkeen kanssa. Juustokakun voi pakastaa ja sulattaa hitaasti jääkaapissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −17 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,89/kpl9,63/kgIlman Plussa-korttia 3,49/kpl (11,63/kg)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(585 arviota)
- yli 60 min4,2(355 arviota)
- yli 60 min4,5(145 arviota)
- Videoyli 60 min4,5(580 arviota)
- yli 60 min4,5(261 arviota)
- yli 60 min3,9(284 arviota)
- yli 60 min4,0(384 arviota)
- yli 60 min4,5(130 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (270 arviota)
- Mummu3 kuukautta sittenEi hyytynyt yhdessä yössä jäi löysäksi.
- Laktoositon11 kuukautta sittenMiksi on laktoosittomat tuotteet käytössä ja valkosuklaa ei ole laktoositonta?
- K-Kuluttajapalvelu11 kuukautta sittenLaktoositon, kakku ei tosiaan ole laktoositon ja halutessaan kakussa voi käyttää myös tavallista vispikermaa ja maitorahkaa. Välitämme palautetta eteenpäin.
- Assi1 vuosi sittenJätä kerma pois ja lisää rahkan kaipaama puoli desiä sokeria. Kiinteytyy kummasti
- C1 vuosi sittenJäi löysäksi.
- SH1 vuosi sittenTuli tosi maukas kakku, mutta täyte liian löysä ja pohja liian kova. Vähän vähemmällä voilla siis pärjäisi sekä ehkä sittenkin liivatetta joukkoon? Seurasin tarkasti reseptiä ja oli yön yli jääkaapissa. (Ei ollut tosin Pirkka-merkkiset ainekset käytössä mutta täysin vastaavat)
- Mumma1 vuosi sittenKestosuosikki ja hyvää ja helppoa on ollut jo vuosikaudet käytössä 🩷
- Hyi1 vuosi sittenVasta melkein 1,5vrk päästä oli syötävän makuista. Maistui pelkästään maitorahkalta ja tuorejuustolta aluksi. Hirvee resepti
- Sofia1 vuosi sittenMinun mielestäni oli todella helppo resepti ja tuli maukas kakku
- Hk2 vuotta sittenHelppo oli! Lisäsin vielä täytteeseen daim muruja, makeaa kyllä!
- juustokakkumaster873 vuotta sittenOli tosi hyvä ja helppo. Mielestäni maistuu paremmalta kun on ollut jääkaapissa ainakin yön yli. 5/5