• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustopasta

Helppo neljän juuston pasta on maukas ja mehevä. Rucola ja kirsikkatomaatit tuovat pastaan väriä ja raikkautta. Tämäkin resepti vain n. 1,85€/annos*.
Juustopasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja säästä hieman keitinvettä.
  2. Kiehauta kerma kattilassa. Lisää sinihomejuustomuru ja juustoraaste. Kuumenna ja sekoita kastike tasaiseksi. Mausta mustapippurilla.
  3. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja lisää hieman pastan keitinvettä (noin 1/2 dl). Kääntele joukkoon rucola ja halkaistut kirsikkatomaatit. Raasta päälle parmesaania. Tarjoa pasta heti sellaisenaan tai esimerkiksi paistetun broilerin lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 530 kcal2 210 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja41 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1