• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kurkumapastaa ja vihreää parmesaania

Pasta saa keltaisen värinsä kurkumasta.
Kurkumapastaa ja vihreää parmesaania
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 3porkkanaa
    • 1vihreä paprika
    • 2tomaattia
    • 1sipuli
    • 2rklöljyä
    • 2tlkurkumaa
    • 1tlsuolaa
    • cayennepippuria
    • 1dlvettä
    • 100gPirkka maustamatonta tuorejuustoa

Vihreä parmesaani

Valmistus

alle 30 min
  1. Aloita valmistamalla vihreä parmesaani. Hienonna basilika ja valkosipulinkynsi. Sekoita ne parmesaaniraasteen joukkoon. Jätä seos maustumaan.
  2. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Paloittele paprika ja tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  3. Kuumenna öljy paistokasarissa ja sekoita siihen kurkuma. Lisää kasvikset ja kuullota niitä hetki. Mausta suolalla ja cayennenpippurilla.
  4. Kaada kasariin vesi ja hauduta kasviksia miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita kasvisten joukkoon tuorejuusto ja kuumenna, älä keitä.
  5. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasviskastike valutetun pastan joukkoon. Tarjoa vihreän parmesaanin kanssa.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 372 kcal1 560 kJ
  • Proteiinia14,3 g
  • Hiilihydraatteja38,5 g
  • Rasvaa16,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1