Kaleslaw
Noin 1,05€/annos.
- 10 annosta
- alle 30 min
Ainekset
10 annosta
- 200glehtikaalia
- 2(200 g)porkkanaa
- 100gpunakaalia
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
Marinadi
- 4rklrypsiöljyä
- 2rklsitruunanmehua
- 2tlPirkka Dijon sinappia
- 1tlPirkka juoksevaa hunajaa
- 1/2tlsuolaa
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1-2tlsitruunankuorta raastettuna
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- Kariniemen kananpojan tulinuijia
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa lehtikaalista paksut lehtiruodit pois ja hienonna lehtikaali pieneksi veitsellä. Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Raasta tai leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään kierrevatkaimella ja sekoita kasvisraasteen joukkoon. Anna salaatin marinoitua hetki kylmässä. Lisää joukkoon murennettu fetajuusto ennen tarjoamista.
- Grillaa tulinuijat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa lisäkkeenä kaleslawta.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Teemat
Kommentoi
Helppo ja nopea salaatti. Korvasin punakaalin varhaiskaali Llandudno.