• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KaleslawTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kaleslaw

Noin 1,05€/annos.

  • 10 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

10 annosta

Marinadi

    • 4rklrypsiöljyä
    • 2rklsitruunanmehua
    • 2tlPirkka Dijonsinappia
    • 1tlPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1-2tlsitruunankuorta raastettuna
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • Kariniemen kananpojan tulinuijia

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa lehtikaalista paksut lehtiruodit pois ja hienonna lehtikaali pieneksi veitsellä. Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Raasta tai leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään kierrevatkaimella ja sekoita kasvisraasteen joukkoon. Anna salaatin marinoitua hetki kylmässä. Lisää joukkoon murennettu fetajuusto ennen tarjoamista.
  3. Grillaa tulinuijat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa lisäkkeenä kaleslawta.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua