• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lehtikaalipesto

Kauniin värinen lehtikaalipesto sopii pastakastikkeeksi tai leivän päällä tarjottavaksi. N. 0,90€/annos.
Lehtikaalipesto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 261 kcal / annos (50g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo lehtikaali ja leikkaa paksut lehtiruodit pois. Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla pannulla.
  2. Pane lehtikaalinlehdet, auringonkukaniemenet, kuoritut valkosipulinkynnet ja parmesaanijuustoraaste tehosekoittimeen ja hienonna. Lisää öljyä kunnes saat mieleisesi paksuisen ja tasaisen kastikkeen.
  3. Mausta pesto mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa pastakastikkeena tai leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat pestosta miedomman, korvaa osa oliiviöljystä rypsiöljyllä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 261 kcal1 090 kJ
  • Proteiinia6,4 g
  • Hiilihydraatteja2,03 g
  • Rasvaa25,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7