• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kampasimpukat ja timjami-voikastike

Taivaalliset kampasimpukat syntyvät yksinkertaisista raaka-aineista. Herkku sopii esimerkiksi juhla-aterian alkuruoaksi.
Kampasimpukat ja timjami-voikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 15 min
  • 121 kcal / annos (75g)

Ainekset

2 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata kampasimpukat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa sulatetut kampasimpukat talouspaperilla. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna voi pannulla, lisää hienonnettu valkosipuli ja timjami. Paista kampasimpukoita kuumassa rasvassa noin 1 minuutin ajan kummaltakin puolelta. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Jaa kampasimpukat annoskulhoihin ja kaada päälle valkosipulivoi pannulta. Tarjoa tuoreen leivän kanssa alkuruokana.

Ravintosisältö perannos 75g100 g

  • 121 kcal508 kJ
  • Proteiinia12,8 g
  • Hiilihydraatteja0,75 g
  • Rasvaa7,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille20