Hyppää sisältöön
Grillattu kampasimpukkaceviche Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu kampasimpukkaceviche

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Grillatuista kampasimpukoista valmistettu ceviche raakakypsytetään limetinmehusta valmistetussa liemessä, jossa masituvat chili ja valkosipuli.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    497 kJ / 123 kcal
  • Rasva
    3,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,5 g
  • Hiilihydraatit
    5,8 g
  • josta sokereita
    3,7 g
  • Proteiini
    11,5 g
  • Suola
    1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata kampasimpukat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa kampasimpukoiden pinta talouspaperilla. Sivele pintaan öljyä. Grillaa vartaita noin 1–2 minuuttia/puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kampasimpukat saavat jäädä keskeltä meheviksi.
  2. Leikkaa kampasimpukat ohuiksi viipaleiksi. Levitä lautaselle yhteen kerrokseen.
  3. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna chili. Purista limeteistä mehu (1 dl). Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  4. Kaada limetinmehu kampasimpukoiden päälle. Ripottele pinnalla chili, valkosipuli ja sokeri. Anna raakakypsyä jääkaapissa kelmulla peitettynä noin tunnin ajan.
  5. Koristele tuoreella korianterialla ja tarjoa alkuruokana.
Vinkki! Voit myös paistaa kampasimpukat öljyssä tai voissa kauniin ruskeiksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (17 arviota)