Grillattu kampasimpukkacevicheTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu kampasimpukkaceviche

Grillatuista kampasimpukoista valmistettu ceviche raakakypsytetään limetinmehusta valmistetussa liemessä, jossa masituvat chili ja valkosipuli. Noin 2,90€/annos*

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata kampasimpukat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa kampasimpukoiden pinta talouspaperilla. Sivele pintaan öljyä. Grillaa vartaita noin 1-2 minuuttia/puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kampasimpukat saavat jäädä keskeltä meheviksi.
  2. Leikkaa kampasimpukat ohuiksi viipaleiksi. Levitä lautaselle yhteen kerrokseen.
  3. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna chili. Purista limeteistä mehu (1 dl). Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  4. Kaada limetinmehu kampasimpukoiden päälle. Ripottele pinnalla chili, valkosipuli ja sokeri. Anna raakakypsyä jääkaapissa kelmulla peitettynä noin tunnin ajan.
  5. Koristele tuoreella korianterialla ja tarjoa alkuruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös paistaa kampasimpukat öljyssä tai voissa kauniin ruskeiksi. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille