Grillattu kampasimpukkaceviche
Grillatuista kampasimpukoista valmistettu ceviche raakakypsytetään limetinmehusta valmistetussa liemessä, jossa masituvat chili ja valkosipuli. Noin 2,90€/annos*
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(150 g)Pirkka Parhaat kampasimpukoita (pakaste)
- 1/2rklöljyä
- n. 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 4limettiä
- 1pienivalkosipulinkynsi
- n. 1/2tlsokeria
- tuoretta korianteria
Valmistus
yli 60 min- Sulata kampasimpukat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa kampasimpukoiden pinta talouspaperilla. Sivele pintaan öljyä. Grillaa vartaita noin 1-2 minuuttia/puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kampasimpukat saavat jäädä keskeltä meheviksi.
- Leikkaa kampasimpukat ohuiksi viipaleiksi. Levitä lautaselle yhteen kerrokseen.
- Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna chili. Purista limeteistä mehu (1 dl). Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Kaada limetinmehu kampasimpukoiden päälle. Ripottele pinnalla chili, valkosipuli ja sokeri. Anna raakakypsyä jääkaapissa kelmulla peitettynä noin tunnin ajan.
- Koristele tuoreella korianterialla ja tarjoa alkuruokana.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit myös paistaa kampasimpukat öljyssä tai voissa kauniin ruskeiksi. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi