Hyppää sisältöön
Kana-enchiladatReseptin takana kumppani

Kana-enchiladat

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Kana-enchilada on maukas, uunissa vaivattomasti valmistuva tortilla-ateria. Viimeistele echiladat herkullisella chilimajoneesilla. Resepti: Santa Maria.

    Ainekset

    4 annosta

    Lisäksi

    Ravintosisältö

    • Energia
      661 kJ / 157 kcal
    • Rasva
      5,7 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,1 g
    • Hiilihydraatit
      13,7 g
    • josta sokereita
      1,7 g
    • Proteiini
      11,5 g
    • Suola
      1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Kypsennä kanan fileesuikaleet öljyssä pannulla. Lisää paistamisen aikana pannulle enchilada-mausteseos ja sekoita.
    2. Täytä tortillat kanatäytteellä, kirsikkatomaateilla ja mustapavuilla. Lisää tortilloille noin puolet tacokastikkeesta.
    3. Rullaa tortillat rulliksi ja laita uunivuokaan. Levitä tortillojen päälle loput tacokastikkeesta ja ripottele lopuksi päälle juustoraastetta. Kypsennä 185-asteisessa uunissa 5-8 minuutin ajan.
    4. Viimeistele enchiladat lopuksi Smoky Chipotle Chili Mayolla ja tuoreella korianterilla.
    Kasvisversioon tarvitset yhden kesäkurpitsan ja paprikan hienonnettuna sekä 3 rkl kurpitsansiemeniä. Paista hienonnettua kesäkurpitsaa ja paprikaa pannulla noin 2 minuutin ajan, lisää joukkoon kurpitsansiemenet sekä enchilada-mausteseos ja paista vielä noin 3 minuutin ajan.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,6 (14 arviota)

    • Anni
      4 kuukautta sitten
      Maukasta, helppo tehdä!