Kana-grilliranskalaiset
Grilliranskalaiset kuorrutetaan salaatilla, broilerilla ja sinihomejuustokastikkeella meheväksi kesäherkuksi. Tämä grilliruoka ei jätä ketään kylmäksi!
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(360 g)Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä, Limone Italiano
- 1dlBBQ-kastiketta
- 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 1ps(100 g)jääsalaattia
- 1(60 g)punasipuli
- 1ps(500 g)Pirkka bataattiranskalaisia tai
- 1ps(500 g)Pirkka ranskanperunoita (pakaste)
- 3rklPirkka rypsiöljyä
- ripausmustapippuria
Sinihomejuustokastike
- 1/2ps(à 150 g)Pirkka sinihomejuustomurua
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
Valmistus
30 - 60 min- Kaada BBQ-kastike kulhoon ja sekoita joukkoon broilerit. Anna marinoitua puolen tunnin ajan.
- Sekoita sinihomejuustokastikkeen ainekset keskenään. Nosta jääkaappiin maustumaan.
- Puolita luumutomaatit. Revi salaatti. Viipaloi kuorittu punasipuli.
- Kaada bataattiranskalaiset öljytylle parilalle tai muurikkapannulle yhteen kerrokseen. Anna paistua kunnolla ja käännä ranskalaiset lastalla. Älä sekoittele, sillä ranskalaiset hajoavat helposti.
- Grillaa broilerit pakkauksen ohjeen mukaan ja viipaloi ne kypsänä.
- Levitä bataattiranskalaiset uunivuokaan tai kokoa annoksiksi lautasille. Nosta bataattiranskalaisten päälle salaatit, tomaatit, sipuli ja broilerit. Viimeistele sinihomejuustokastikkeella. Rouhaise lopuksi pinnalle vielä mustapippuria.
Katso video
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi