• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mango-sinihomejuustobroileri

Helppo mango-sinihomejuustobroileri kypsyy meheväksi uunissa. Voit kokeilla mangon tilalle myös aprikoosia tai persikkaa. Resepti vain noin 2,60€/annos*.
Mango-sinihomejuustobroileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 290 kcal / annos (260g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi kuorittu sipuli. Leikkaa broilerit neljään osaan. Laita sipulit uunivuokaan ja nosta broilerit sipuleiden pinnalle. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.
  2. Kuutioi mangot ja lisää ne vuokaan. Lisää myös ruokakerma ja sinihomejuustomuru.
  3. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta persiljaa. Tarjoa mango-sinihomejuustobroileri riisin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 290 kcal1 220 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille52
  • Pettymys27.8.2016

    Ihan vetistä, ei ollenkaan hyvää. Pakko oli laittaa kattilaan ja suurustaa maizenalla. Varmaan mango chutney kävis paremmin kuin tuore, mulla oli lidlin pakastettuja kuutioita sulatettuna.

  • Annuli26.3.2016

    Olipas tosi vetistä, ei kyllä sovi mango ollenkaan! Aurajuusto ei maistunut yhtään!

  • äiti24.3.2016

    Hyvää ja mikä tärkeintä: helppo ja nopea heittää uuniin :)

  • Ann21.3.2016

    Eli laitan enemmän sinihomejuustoa, tuoretta mangoa, marinoin kanat öljy-suola-mustapippurimarinadilla. Eiköhän siitä hyvä tule.

  • sonja6.3.2016

    Sinihomejuusto ei maistunut, sipulit olisi voinut kuullottaa. Jostakin (mangoista?) lähti hirveästi nestettä, joka laimensi juusto-kerman maun. Kanan olisi voinut marinoida. Ulkonäkö näytti hienolta.