Mango-sinihomejuustobroileri
Helppo mango-sinihomejuustobroileri kypsyy meheväksi uunissa. Voit kokeilla mangon tilalle myös aprikoosia tai persikkaa. Resepti vain noin 2,60€/annos*.
4 annosta30 - 60 min290 kcal / annos (260g)
Ainekset
4 annosta
- 1(100 g)sipuli
- 1rs(500 g)Pirkka kanan fileepihvejä, maustamaton
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1tlk(425 g)Pirkka mangoviipaleita sokeriliemessä
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta ruokakermaa (15 %)
- 1/2ps(à 150 g)Pirkka sinihomejuustomurua
- 1dlpersiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Suikaloi kuorittu sipuli. Leikkaa broilerit neljään osaan. Laita sipulit uunivuokaan ja nosta broilerit sipuleiden pinnalle. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.
- Kuutioi mangot ja lisää ne vuokaan. Lisää myös ruokakerma ja sinihomejuustomuru.
- Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta persiljaa. Tarjoa mango-sinihomejuustobroileri riisin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 260g100 g
- 290 kcal1 220 kJ
- Proteiinia 32 g
- Hiilihydraatteja11 g
- Rasvaa14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tosi hyvää, jäänyt meillä ruokalistalle. Sipuli jätetään pois, mango korvataan säilykepersikalla. Ruokakermana 4-prosenttinen ”kevyt ja paksu”. Tämä oli hyvä löytö siinä vaiheessa, kun perheenjäsenellä todettiin curryallergia. Kanasta saa hyvää ruokaa ilman curryakin!
Hyvä, helppo & nopea ruoka, varsinkin kun käytin valmiita pakastettuja sipulikuutioita ja broilerin fileesuikaleita. Laitoin myös Aura-muruja koko pussillisen.
tästä tuli erittäin hyvää pienellä muokkauksella! tässä oma versio (yhden ihmisen talous): 2 kananrintafilettä (maustamatonta) 1/3 pss Pirkka sitruuna- ja yrttimausteseosta (rub) 1 iso sipuli 100 g pakastemangoa 1/2 prk kuohukermaa 100 g sinihomejuustomurua tuoretta persiljaa mustapippuria myllystä jasmiiniriisiä Hiero kanafileisiin rub, tarvittaessa suolaa jos tiedät, että pidät suolaisemmasta ruuasta. Vuoan pohjalle hieman öljyä, päälle sipulit, pakastemangot ja kanafileet. Lisää persilja, mustapippuri, aurajuustomuru. Kaada kerma päälle. Uuniin ensin 200 asteeseen niin kauan, että aurajuusto ruskistuu. Keitä samalla riisi, anna riisin jäähtyä. Ota vuoka uunista, sekoita, lohko kanafileitä pienemmiksi palasiksi, paista vielä 10 min.
Helppo tehdä ja maistuu. Koska ystävä ei voi syödä sipulia, laitoin sipulin sijaan pakastepussillisen Puutarhurin sekoitusta. Tulipahan noita vihanneksia mukaan melkein suositeltu määrä.
Parasta!
Tää oli hyvää. Ei tullu vetistä kun laitoin paksumpaa ruokakermaa. Lisäsin myös himppusen valkosipulia. Kyl tää jää meitin ruokalistalle. Homejuustoa voi laittaa enempikin jos on sen ystävä. Tykkään tehdä tämmöstä -krrralla kaikki uuniin- ruokaa. Ei tartte patojen vieressä seisoskella. KIITOS
Ihan vetistä, ei ollenkaan hyvää. Pakko oli laittaa kattilaan ja suurustaa maizenalla. Varmaan mango chutney kävis paremmin kuin tuore, mulla oli lidlin pakastettuja kuutioita sulatettuna.
Olipas tosi vetistä, ei kyllä sovi mango ollenkaan! Aurajuusto ei maistunut yhtään!
Hyvää ja mikä tärkeintä: helppo ja nopea heittää uuniin :)
Eli laitan enemmän sinihomejuustoa, tuoretta mangoa, marinoin kanat öljy-suola-mustapippurimarinadilla. Eiköhän siitä hyvä tule.
Sinihomejuusto ei maistunut, sipulit olisi voinut kuullottaa. Jostakin (mangoista?) lähti hirveästi nestettä, joka laimensi juusto-kerman maun. Kanan olisi voinut marinoida. Ulkonäkö näytti hienolta.