Kana-pestopasta
Kana-pestopasta valmistuu nopeasti ja se onkin mitä mainioin arkiruoka. Helppo kastike syntyy valmiista pestosta ja kanasuikaleista. Noin 1,65€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(340 g)Pirkka kanan ohutleikkeitä, maustamaton
- 1/4tlmustapippuria
- 1/4tlsuolaa
- 1/2dlpastan keitinvettä
- 1dltuoretta basilikaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Ota kanat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Suikaloi kana ja paista kypsäksi öljyssä pannulla. Lisää pannulle pesto, mustapippuri ja suola. Kuumenna kiehuvaksi.
- Ota osa pastan keitinvedestä talteen. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Lisää sopiva määrä keitinvettä.
- Viimeistele annos tuoreella basilikalla. Tarjoa heti.
Kommentoi
Hyvä ja helppo arkiruoka, monivärinen pennepasta teki annoksesta houkuttelevamman.
Perus hyvä arkiresepti, toimii!