
Broilerinen pasta puttanesca
Broilerinen pasta puttanesca saa herkullisen makunsa tomaattikastikkeesta, joka on maustettu anjoviksella, chilillä, kapriksilla ja oliiveilla. Resepti vain noin 2,10 €/annos.
4 annostaalle 30 min495 kcal / annos (275g)
Ainekset
4 annosta
- 1-2valkosipulinkynttä
- 4(n. 15 g)anjovisfileetä
- 2rkloliiviöljyä
- 1tlk(à 500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 2rklkapriksia
- ripausmustapippuria
- ripaussokeria
- ripaussuolaa
- 1rs(3 kpl/340 g)Pirkka kanan ohutleikkeitä, maustamaton
Lisäksi
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Hienonna valkosipuli ja anjovis. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuullota niitä öljyssä pannulla miedolla lämmöllä pari minuuttia. Varo, ettei valkosipuli pala.
- Lisää tomaattimurska, kaprikset, oliivit ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Paista broilerit öljyssä pannulla pastan kypsyessä, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita kastike pastan joukkoon.
- Jaa pasta lautasille. Ripottele annoksiin parmesaaniraastetta ja nosta pinnalle viipaloidut broilerit. Koristele basilikan lehdillä.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 275g100 g
- 495 kcal2 070 kJ
- Proteiinia 32 g
- Hiilihydraatteja62 g
- Rasvaa13 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi