• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Broilerinen pasta puttanesca

Broilerinen pasta puttanesca saa herkullisen makunsa tomaattikastikkeesta, joka on maustettu anjoviksella, chilillä, kapriksilla ja oliiveilla. Resepti vain noin 2,10 €/annos.
Broilerinen pasta puttanesca
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 495 kcal / annos (275g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna valkosipuli ja anjovis. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuullota niitä öljyssä pannulla miedolla lämmöllä pari minuuttia. Varo, ettei valkosipuli pala.
  2. Lisää tomaattimurska, kaprikset, oliivit ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Paista broilerit öljyssä pannulla pastan kypsyessä, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
  4. Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  5. Jaa pasta lautasille. Ripottele annoksiin parmesaaniraastetta ja nosta pinnalle viipaloidut broilerit. Koristele basilikan lehdillä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 275g100 g

  • 495 kcal2 070 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja62 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua