Pestokanapelti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Peltiruoat ovat arjen pelastajia. Keväisessä kanapestopellissä tähtenä loistaa parsa. Kanan ohutleikkeet maustetaan pestolla ja suolaisuutta tuo fetajuusto.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 2 rs (à 340 g) Pirkka Vikkelät kanan ohutleikkeitä
- 1/2 prk (à 185 g) Pirkka vihreää pestoa
- 9–10 (n. 600 g) pientä kiinteää Pirkka perunaa (vihreä pussi)
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 500 g tuoretta vihreää parsaa
- 1 pkt (200 g) Pirkka Parhaat fetajuustoa
- 1/2 tl mustapippuria
- tuoretta basilikaa
Ravintosisältö
- Energia634 kJ / 151 kcal
- Rasva7,9 g
- josta tyydyttynyttä2,5 g
- Hiilihydraatit6,8 g
- josta sokereita0,9 g
- Proteiini12,1 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Laita ohutleikkeet kulhoon ja lisää pesto. Kääntele kanat pestokastikkeessa ja anna maustua sen aikaa, että valmistelet muut ainekset.
- Pese perunat huolellisesti ja leikkaa ne kuorineen neljään osaan. Laita perunat leivinpaperin päälle uunipellille ja valuta päälle öljy. Mausta suolalla.
- Paahda perunoita 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
- Huuhtele parsat. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois. Paksuimmat parsat voit halutessasi kuoria. Leikkaa parsat muutamaan palaan.
- Ota pelti uunista. Laita kanat ja parsat pellille perunoiden väliin. Murenna päälle fetajuusto ja mausta mustapippurilla.
- Jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia tai kunnes kana on kypsää. Voit halutessasi paahtaa viimeiset 5 minuuttia grillivastusten alla, jotta juusto saa hieman enemmän väriä. Ripottele valmiin ruoan päälle basilikaa.
Voit korvata fetajuuston salaattijuustokuutioilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 4,00/2 kpl10,81/kgIlman Plussa-korttia 2,15/kpl (11,62/kg)
- Plussa-etu −17 %Plussa-kortillaEtuhinta 6,00/2 kpl15,00/kgIlman Plussa-korttia 3,65/kpl (18,25/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,4(14 arviota)
- Video30 - 60 min3,7(87 arviota)
- 30 - 60 min2,6(9 arviota)
- 30 - 60 min4,0(92 arviota)
- 30 - 60 min3,9(81 arviota)
- 30 - 60 min4,7(26 arviota)
- Videoalle 15 min3,4(290 arviota)
- 30 - 60 min2,6(5 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (250 arviota)
- Päivi19 päivää sittenOli tosi hyvää. Pidin uunissa yhteensä 45 minuuttia, josta viimeiset 5 minuuttia grillivastuksen alla.
- Uubs1 kuukausi sittenTää oli ihan huippuhyvää! Laitoin parsakaalia parsan sijaan ja tuplasin kanan, hyvää tuli. Uunnissa 20min + 20min
- Ali Arvio4 kuukautta sittenIhan jees. Valmistusaika 30..60 min ei todellakaan pidä paikkaansa. Ohjeen ajoillakin on vähintään 35 min uunissa, mutta käytännössä uunissa vähintään tunnin. Selvästi tahallaan aliarvioitu aika myynnin edistämiseksi. Siitä miinusta.
- Sanni1 vuosi sittenTämä on niin hyvää. Perunat voi maustaa oman maun mukaan.
- Sirpa1 vuosi sittenKoko perheen suosikki arkiruoka. Tehdään aina tupla annos, niin riittää hyvin parille päivälle.
- L1 vuosi sittenTodella hyvää ruokaa, helposti ja nopeasti valmistettu! Teen toistekin!😌
- Sari2 vuotta sittenHelppo, hyvä ja helposti varioitavissa lisäämällä muitakin kasviksia. Yks lemppareista.👌😋
- Tanja2 vuotta sittenToimii 👍
- Juu2 vuotta sittenHyvää
- Kotikokkailua2 vuotta sittenTulipa herkullinen ruoka, ja vielä todella helposti. Menee kyllä ehdottomasti jatkoon!
- moi2 vuotta sittenhelppo ja todella hyvä ruoka josta riittää monelle!
- Sonja2 vuotta sittenHelppo arkiruoka, joka maistuu varmasti monelle. Teemme varmasti jatkossakin.
- Raraka2 vuotta sittenReally delicious, very easy to make, and easy to modify with what you have on hand. You can, for example, swap green beans for the asparagus. Or you can easily throw tomatoes and/or onions on the tray too. I'm always busy and I appreciate a recipe that is quick, flexible, kid friendly, and tasty.
- Sini3 vuotta sittenLempparia! Helppoa ja tosi maukasta!
- Maika3 vuotta sittenTosi hyvää, toista kertaa tehdään!
- S.Mäkelä3 vuotta sitten5-henkisen perheen arkiruokareseptiksi pääsi heti! Kaikki lapset tykkäs ja nirsoimmatkin maistoi parsaakin. Hyvää ja helppoa 😍
- Malla3 vuotta sittenEhdottomasti meidän perheen suosikkilistalle pääsi.