Kanapekoni ja -nakit
Ananaksen makuinen hauska kananakki ja uunissa paistettu vaahterasiirappi-broileripekoni dipataan kermaiseen sinihomejuustokastikkeeseen pelipäivän iloksi. Noin 2,65€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
Sinihomejuustodippi
- 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä
- 1/2pkt(125 g)Pirkka sinihomejuustoa
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Kanapekoni- ja nakit
- 1pkt(120 g)Jyväbroiler broileripekonia
- 2pkt(à 240 g)Jyväbroiler ananas kananakkeja
Valmistus
alle 30 min- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
- Levitä pekoniviipaleet leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voitele pekonit molemmin puolin vaahterasiirapilla.
- Paista 200-asteisessa uunissa 13-15 minuuttia, kunnes pekoni on kypsää.
- Kiehauta noin 2 litraa vettä kattilassa. Kun vesi kiehuu, katkaise virta ja siirrä kattila pois liedeltä. Laita nakit kuuman veteen noin viideksi minuutiksi. Kaada keitinvesi pois ja anna nakkien kuivua kattilassa hetken.
- Tarjoa nakit ja vaahterasiirappipekoni sinihomejuustodipin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi