Feta-avokado-pastasalaattia ja broileria
Feta-avokado-pastasalaatti tarjotaan paistetun broilerin kanssa. Valmista balsamicosiirappi itse tai käytä valmista balsamietikkakastiketta.
n. 10 annosta30 - 60 min158 kcal / 100 g
Ainekset
n. 10 annosta
- 6dl(250 g)Pirkka farfallepastaa
- 1pienipunasipuli
- 2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 2avokadoa
- 1/2(150 g)kurkku
- 1ruukkurucolaa
Balsamicosiirappi
- 1/2dlPirkka balsamiviinietikkaa
- 1/2dlsokeria
Lisäksi
- 1rs(n. 700 g)Kananpojan sisäfileitä, hunajamarinoituja
Valmistus
30 - 60 min- Valmista balsamicosiirappi. Kiehauta balsamiviinietikka ja sokeri. Jäähdytä.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valuta salaattijuusto.
- Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmäliha. Viipaloi avokado sekä pitkittäin halkaistu kurkku.
- Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja kaada laakealle vadille tarjolle.
- Paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan pannulla kypsiksi. Viipaloi fileet ja asettele vadille. Lisää aurinkokuivatut kirsikkatomaatit salaatin päälle. Tarjoa balsamicosiirapin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 158 kcal659 kJ
- Proteiinia 9,46 g
- Hiilihydraatteja12,1 g
- Rasvaa7,67 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi