• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Feta-avokado-pastasalaattia ja broileria

Feta-avokado-pastasalaattia ja broileria
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 158 kcal / 100 g

Ainekset

n. 10 annosta

Balsamicosiirappi

    • 1/2dlPirkka balsamiviinietikkaa
    • 1/2dlsokeria

Lisäksi

    • 1rs(n. 700 g)Kananpojan sisäfileitä, hunajamarinoituja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista balsamicosiirappi. Kiehauta balsamiviinietikka ja sokeri. Jäähdytä.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valuta salaattijuusto.
  3. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmäliha. Viipaloi avokado sekä pitkittäin halkaistu kurkku.
  4. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja kaada laakealle vadille tarjolle.
  5. Paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan pannulla kypsiksi. Viipaloi fileet ja asettele vadille. Lisää aurinkokuivatut kirsikkatomaatit salaatin päälle. Tarjoa balsamicosiirapin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 158 kcal659 kJ
  • Proteiinia9,46 g
  • Hiilihydraatteja12,1 g
  • Rasvaa7,67 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua