• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinaattinen kanakastike

Pinaattinen kanakastike on helppo tehdä. Keitä lisäksi riisiä tai pastaa. Tämäkin resepti vain n. 2,05€/annos*.
Pinaattinen kanakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 170 kcal / annos (200g)

Ainekset

5 annosta
    • 1pkt(450 g)Pirkka broilerin fileesuikaleita, marinoimaton
    • 1rklöljyä
    • n. 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1(130 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rs(200 g)Pirkka ruskeita herkkusieniä
    • 1prk(2 1/2 dl)Valio ruokakermaa, kolme yrttiä (sis. suolaa)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista broilerit paistokasarissa parissa erässä. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi puhdistetut sienet. Kuullota sipulia ja valkosipulia pari minuuttia. Lisää sienet. Paista, kunnes sienistä on enin neste haihtunut.
  3. Kaada broilerit takaisin kasariin. Lisää pinaatti. Kuumenna, kunnes pinaatti on sulanut. Kaada joukkoon ruokakerma ja hauduta pari minuuttia. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Keitä lisäkeriisiä reilu annos ja valmista siitä seuraavana päivänä esimerkiksi paistettua riisiä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 170 kcal695 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille42