• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Karibian banaanikakku

Karibian banaanikakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20 viipaletta
  • yli 60 min
  • 298 kcal / 100 g

Ainekset

20 viipaletta

Valmistus

yli 60 min
  1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).
  2. Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.
  3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.
  4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Tarjoa kahvin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 298 kcal1 250 kJ
  • Proteiinia4,13 g
  • Hiilihydraatteja38 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14
  • hannanen22.12.2015

    Hei! Itsellä jäi kans raa'aksi kun tein ekan kerran, toisella kerralla annoin olla pidempään (jos tummuu päältä liikaa, suojaan leivinpaperilla) ja jätän loppulämmöille muhimaan! Toki riippuu paljon myös uunista ja ehkä myös vuuasta 😊

  • Roi21.12.2015

    Ei kypsynyt... jäi keskeltä aivan raa'aksi.