Arkiston aarre
Karibian banaanikakku
- Annosmäärä20 viipaletta
- Valmistusaikayli 60 min
Herkullisen mehevä banaanikakku kruunaa kahvipöydän.
Ainekset
20 viipaletta
- 2 - 3 (350 g) banaania
- 2 rkl sitruunanmehua
- 200 g Pirkka leivontamargariinia
- 3 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 1 tl inkivääriä
Ravintosisältö
- Energia1 195 kJ / 288 kcal
- Rasva13,2 g
- josta tyydyttynyttä5,9 g
- Hiilihydraatit36,6 g
- josta sokereita21,4 g
- Proteiini4 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).
- Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.
- Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.
- Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Tarjoa kahvin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarre30 - 60 min2,0(6 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,9(81 arviota)
- yli 60 min4,1(19 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,6(98 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,2(12 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,0(25 arviota)
- yli 60 min4,0(114 arviota)
- yli 60 min3,7(402 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (109 arviota)
- Pirre14 päivää sittenParas kokeilemani banaanikakku resepti. Tämä jää käyttöön 😋 kannattaa pitää ainakin päivän jääkaapissa koska maku paranee.
- Nuuneli1 vuosi sittenAivan loistava kakkuresepti! :)
- Bansku2 vuotta sittenTosi hyvä kakku! Käytin tummuneita banaaneja ja jauhotin vuoan korppujauholla. 👍
- Susa3 vuotta sittenMinun kakusta tuli epäreilu kun ei ollut reilun kaupan banaaneja😥 Miksi muuten saa käydä epäreilua kauppaa?
- Pikkumummi3 vuotta sittenTämähän oli hyvää, yllätyin. Vihdoinkin löysin hyvän banaanikakkureseptin.
- Namskis4 vuotta sittenPaistoaika minulla oli 1h 10min. Täydellistä vanilijajäätelön kanssa.
- Siina5 vuotta sittenMiksi kuvassa hieno vaalea kakku mutta videolla ja kotona tulee tumma hiukka epämääräsen oloinen kakku? Ei sen puoleen maku kyllä hyvä :)
- Roi6 vuotta sittenOli hyvää ja mehevä. Seuraavan kerran laittaisin vähemmän sokeria.
- Haba6 vuotta sittenTein pienen kakun ja puolitin ohjeen (yhden banaanin ja kananm. laitoin 2kpl). Tein ohjeen mukaan ja paistui hyvin, ei palanut.
- hannanen9 vuotta sittenHei! Itsellä jäi kans raa'aksi kun tein ekan kerran, toisella kerralla annoin olla pidempään (jos tummuu päältä liikaa, suojaan leivinpaperilla) ja jätän loppulämmöille muhimaan! Toki riippuu paljon myös uunista ja ehkä myös vuuasta 😊
- Roi9 vuotta sittenEi kypsynyt... jäi keskeltä aivan raa'aksi.