• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kasslerpihvit ja coleslaw

Kasslerpihvit ja coleslaw
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 129 kcal / 100 g

Ainekset

4-6 annosta
    • 1rs(1 kg)marinoituja porsaan kasslerpihvejä
    • tomaatteja
    • kesäkurpitsaa

Amerikkalainen kaalisalaatti (coleslaw)

    • 1/4-1/2(n. 500 g)varhaiskaalia
    • 2porkkanaa

Kastike

Koristeeksi

    • 1/2nippuapersiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin salaatti jääkaappiin maustumaan. Sekoita kastikeainekset tilavassa kulhossa. Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Raasta kuoritut porkkanat. Hienonna persilja. Lisää salaattiainekset kulhoon kastikkeen joukkoon ja sekoita hyvin. Anna salaatin maustua jääkaapissa.
  2. Valmista kasslerpihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Grillaa samalla halkaistuja tomaatteja ja kesäkurpitsapaloja. Sivele vihanneksia halutessasi mausteöljyllä. Tarjoa grilliaterian lisäksi rapeaa leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 129 kcal540 kJ
  • Proteiinia8,14 g
  • Hiilihydraatteja4,1 g
  • Rasvaa8,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua