• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kasslerpihvit ja grillatut maissit

Kasslerpihvit ja grillatut maissit ovat helppoa kesäruokaa salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Kasslerpihvit ja grillatut maissit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 98,8 kcal / 100 g

Ainekset

4-6 annosta
    • 1kgmarinoituja porsaan kasslerpihvejä

Lisäksi

    • 3pkt(à 400 g)Pirkka kypsiä maissintähkiä

Salaatti

    • 1Pirkka jäävuorisalaatti
    • 1(200 g)kurkku
    • 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
    • 1ruukkuruohosipulia hienonnettuna

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kypsennä porsaan kasslerpihvit grillissä tai pannussa 5-7 minuuttia kummaltakin puolelta välillä käännellen. Grillaa maissintähkät yhdessä kasslerpihvien kanssa.
  2. Revi salaatti vadille. Viipaloi kurkku ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää kurkut, tomaatit ja ruohosipuli salaattipedille. Sekoita kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastike erikseen.
  3. Nosta tarjoiluvadille possupihvit ja maissintähkät. Tarjoa lisäksi uusia perunoita.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 98,8 kcal413 kJ
  • Proteiinia5,02 g
  • Hiilihydraatteja7,1 g
  • Rasvaa5,62 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua