• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punainen fetapasta

Punainen fetapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane pastavesi kiehumaan. Kuori ja raasta punajuuret raastimen karkeimmalla terällä. Lisää pasta ja punajuuriraaste kiehuvan veden joukkoon. Keitä pasta kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan noin 14 minuuttia.
  2. Hienonna sipuli ja suikaloi paprika. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kuullota sipulit ja paprikat. Mausta suolalla. Sekoita joukkoon valutetut juustokuutiot ja kuumenna hetki.
  3. Valuta pasta-punajuuriseos siivilässä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon salaattikastike sekä sipuli-paprika-juustoseos. Kumoa pasta lämmitettyyn tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta basilikaa. Tarjoa fetapasta parmesaaniraasteen kanssa.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 595 kcal2 490 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1