• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punajuuri-vuohenjuustopasta

Helppo punajuuri-vuohenjuustopasta maistuu hieman makealta. Makea punajuuri ja suolainen vuohenjuusto täydentävät toisiaan. N. 1,65€/annos.
Punajuuri-vuohenjuustopasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 440 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, mutta säästä osa keitinliemestä. Lisää pastan joukkoon tilkka öljyä.
  2. Pese ja kuori punajuuret. Raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon vesi, suola, pippuri ja hunaja. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia, kunnes punajuuriraaste on kypsää.
  4. Kaada pasta paistokasariin ja sekoita varovasti. Lisää pastan joukkoon keitinlientä ja öljyä. Valuta vuohenjuustokuutiot. Murenna juustokuutiot ja sekoita puolet juustomurusta kuuman pastan joukkoon. Ripottele pinnalle loput juustomurut ja hienonnettu basilika.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 440 kcal1 850 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja51 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 54 arvostelua