• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-kasvistäytteiset tortillat

Katkarapu-kasvistäytteiset tortillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 112 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Täyte

Maun mukaan

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi lehtisellerin varret. Halkaise, puhdista ja kuutioi paprika. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kiehauta vihannekset kasarissa öljyssä kevyesti. Hauduta noin 20 minuuttia. Lisää pastakastike ja viipaloidut peperonit. Kuumenna ja mausta kastike.
  3. Suikaloi salaatti ja aurinkokuivatut tomaatit. Puolita cocktailkurkut. Asettele salaatti, aurinkokuivatut tomaatit, cocktailkurkut, sulaneet katkaravut ja valutetut maissinjyvät laakeaan tarjoiluastiaan.
  4. Sekoita rahka ja kerma ja laita seos erilliseen tarjoiluastiaan. Kuumenna tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä täytteet tortillan keskelle, pinnalle rahkakermaseosta tai kermaviiliä. Taittele rullaksi tai taskuksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 112 kcal469 kJ
  • Proteiinia4,9 g
  • Hiilihydraatteja14,4 g
  • Rasvaa3,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille